ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΕΝΙΑΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ATM12S

5,500.00€

Κατασκευαστής: INVENTOR
Βάρος: 144kg

ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΕΝΙΑΙΟΥ ΤΥΠΟΥ INVENTOR

Περιγραφή:

 • Ενεργειακή κλάση Α+++ για εξαιρετικές επιδόσεις και μειωμένο λειτουργικό κόστος
 • Ειδικός σχεδιασμός μονάδων με δυνατότητα προσαγωγής έως και 65°C, για ιδανικές συνθήκες ακόμη και σε ακραίες εξωτερικές θερμοκρασίες
 • Κεντρικός Έλεγχος της συσκευής σας χάρη στο χειριστήριο αφής της συσκευής σας με Ελληνικό Μενού και πληθώρα λειτουργιών
 • Ρύθμιση της συσκευής μέσω της λειτουργίας Wi-Fi
 • Υψηλή απόδοση με εξοικονόμηση ενέργειας χάρη στον πλακοειδή εναλλάκτη
 • Δυνατότητα ανύψωσης έως και 9m & άριστη λειτουργία χάρη στις αντλίες νερού Wilo ή Grundfos
 • Μέγιστη προστασία της μονάδας με την Ζώνη Θέρμανσης σε Συμπιεστή & Εξωτερική Μονάδα

Υψηλή Τεχνολογία για άνεση & ευελιξία με μέγιστες αποδόσεις και εξοικονόμηση ενέργειας!
Οι αντλίες θερμότητας Matrix αποτελούν την ιδανική λύση για τη θέρμανση και ψύξη του χώρου σας καθώς και για την παραγωγή Ζεστού Νερού Χρήσης (ΖΝΧ) καθώς μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες κάθε χώρου για Ενδοδαπέδια θέρμανση και δροσισμό, Θέρμανση με καλοριφέρ, Κλιματισμό και θέρμανση με fan coils και Ζεστό νερό χρήσης. Οι αντλίες θερμότητας έχουν υψηλό βαθμό απόδοσης χάρη στην Ενεργειακή Κλάση A+++, τον Πλακοειδή Εναλλάκτη και την Αντλία Νερού DC Inverter, ενώ μπορούν να προσφέρουν ιδανικές συνθήκες ακόμη και σε ακραίες θερμοκρασίες. Επιπλέον, χάρη στο χειριστήριο αφής με Ελληνικό Μενού και τις πολλές επιλογές που το συνοδεύουν, έχετε απόλυτο έλεγχο στη συσκευή σας, ενώ με την επιλογή Wi-Fi Standard, μπορείτε να τη διαχειρίζεστε από όπου και αν βρίσκεστε.

Ενεργειακή Κλάση Α+++
Η τεχνολογική υπεροχή των αντλιών θερμότητας Inventor εγγυάται άριστες αποδόσεις με το χαμηλότερο λειτουργικό κόστος. Επωφεληθείτε από την υψηλότερη ενεργειακή κλάση Α+++ (θέρμανση - θερμή ζώνη) και εξοικονομήστε ενέργεια, δημιουργώντας την ατμόσφαιρα που εσείς επιθυμείτε.

Υψηλή Απόδοση ακόμα και σε Ακραίες Θερμοκρασίες
Οι αντλίες θερμότητας χάρη στον ειδικό σχεδιασμό τους, με θερμοκρασία προσαγωγής έως και 65°C για σύνδεση σε σώματα θέρμανσης, προσφέρουν ψύξη, θέρμανση καθώς και παραγωγή ζεστού νερού χρήσης. Παράλληλα, η απρόσκοπτη λειτουργία τους εξασφαλίζεται ακόμη και σε ακραίες εξωτερικές θερμοκρασίες που αγγίζουν τους -25°C.

Wi-Fi Standard
Mέσω της έξυπνης λειτουργίας Wi-Fi, δημιουργείτε το περιβάλλον που εσείς επιθυμείτε, απ’ όπου κι αν βρίσκεστε. Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή Comfort Home από το Google Play ή το App Store και εξοικονομήστε ενέργεια ρυθμίζοντας τη μονάδα σας μέσω του smartphone ή του tablet σας.

Πλακοειδής Εναλλάκτης
Εξοπλισμένες με πλακοειδή εναλλάκτη υψηλής θερμικής απόδοσης και ανθεκτικότητας, οι μονάδες αντλίας θερμότητας, προσφέρουν εξοικονόμηση ενέργειας και εγγυώνται μακροχρόνια και άριστη απόδοση.

Αντλία Νερού DC Inverter
Εξοπλισμένες με τις αξιόπιστες αντλίες νερού Wilo ή Grundfos, με δυνατότητας ανύψωσης έως και 9m, οι αντλίες θερμότητας Inventor προσφέρουν υψηλές αποδόσεις & εγγύηση άριστης λειτουργίας.

Ζώνη Θέρμανσης σε Συμπιεστή & Εξωτερική Μονάδα
Η εξελιγμένη κατασκευή της εξωτερικής μονάδας με την ειδική ζώνη θέρμανσης στην κάτω επιφάνειά της αλλά και στον συμπιεστή, εγγυάται τη μέγιστη προστασία της από δυσχερείς καιρικές συνθήκες, εξασφαλίζοντας την επιμήκυνση του χρόνου ζωής της και παρέχοντας μέγιστες αποδόσεις για άριστες συνθήκες θέρμανσης στον χώρο, άμεσα και αποτελεσματικά.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:
 • Μοντέλο:ATM12S
 • Θέρμανση:Εξωτερική Θερμοκρασία 7°C
 • Έξοδος Νερού 35°C
 • Απόδοση:12.1 kW
 • Κατανάλωση:2.44 kW