ΨΥΓΕΙΟΚΑΤΑΨΥΚΤΗΣ ΔΙΠΟΡΤΟΣ BEKO RDSE450K30W

499.00€

Κατηγορία: ΨΥΓΕΙΑ
Κατασκευαστής: BEKO
Βάρος: 65kg

Περιγραφή:

Led Illumination®
Καθαρή ορατότητα του εσωτερικού
Μπορεί να είναι δύσκολο να βλέπετε τα πάντα στο ψυγείο σας, ειδικά στις γωνίες και στο πίσω μέρος των ραφιών. Ο φωτισμός Led Illumination® διαθέτει αλυσίδες LED στο επάνω μέρος του ψυγείου, και για κάθε ράφι στο πλευρικό τοίχωμα, ώστε να μπορείτε να βλέπετε καθαρά ολόκληρο το ψυγείο. Επίσης, είναι ενεργειακά πιο αποδοτικός από τον τυπικό φωτισμό.

MinFrost®
Ελάχιστη συσσώρευση πάγου
Η συσσώρευση πάγου στα στατικά ψυγεία κάνει τα τρόφιμα να κολλάει, και η συσκευή καταναλώνει περισσότερη ενέργεια. Χάρη στο ειδικό σύστημα εξάτμισης του MinFrost®, η συσσώρευση πάγου στον καταψύκτη μειώνεται σημαντικά. Αυτό σημαίνει ότι τα κατεψυγμένα τρόφιμα θα διατηρούνται καλύτερα και με λιγότερη ενέργεια, ενώ απαιτείται απόψυξη λιγότερο συχνά.

Αναστρέψιμη πόρτα
Ρυθμιζόμενη κατεύθυνση πόρτας, για να ταιριάζει με τη διάταξη της κουζίνας σας
Σε ορισμένες διατάξεις κουζίνας, απαιτείται οι πόρτες του ψυγείου να ανοίγουν προς μία κατεύθυνση και όχι προς την άλλη. Η αναστρέψιμη πόρτα επιτρέπει την τοποθέτηση αρθρώσεων στην πόρτα τόσο στην αριστερή όσο και στη δεξιά πλευρά της μονάδας. Επομένως, αποφασίστε προς ποια κατεύθυνση θέλετε να ανοίγουν οι πόρτες του ψυγείου σας. Επιπλέον, μπορείτε να διπλασιάσετε τη χωρητικότητα ψύξης, τοποθετώντας δύο ψυγεία δίπλα-δίπλα και αντιστρέφοντας τις πόρτες του ενός.

Γυαλί ασφαλείας
Γυάλινα ράφια υψηλής αντοχής
Σταματήστε να ανησυχείτε πώς θα τοποθετήσετε αυτό το τεράστιο και βαρύ σκεύος στο ψυγείο, χάρη στο γυαλί ασφαλείας. Τα ράφια από γυαλί ασφαλείας αποτελούνται από σκληρυσμένο γυαλί και μπορούν να φέρουν φορτία έως και 25 kg. Είναι πολύ πιο ανθεκτικά στις ρωγμές και τις γρατσουνιές από το γυαλί που δεν έχει υποστεί επεξεργασία, ώστε να μπορείτε να αποθηκεύετε βαριά αντικείμενα άφοβα.

Χαρακτηριστικά

Είδος: Δίπορτο ψυγείο
Τύπος εγκατάστασης: Ελεύθερη τοποθέτηση
Συνολικός ωφέλιμος όγκος: 389lt
Καθαρή χωρητικότητα ψυγείου: 292lt
Καθαρή χωρητικότητα καταψύκτη: 97lt
Ψύξη στην συντήρηση: Ανακύκλωση με ανεμιστήρα
Ψύξη στην κατάψυξη: Στατικό min Frost
Αυτόματη απόψυξη στη συντήρηση
Ενεργειακή απόδοση: Α+
Ετήσια κατανάλωση ενέργειας: 322kWh
Κλιματική τάξη: Τ
Αυτονομία σε περίπτωση διακοπής ρεύματος: 21h
Ψυκτική ικανότητα: 5,5kg/24h
Επίπεδο θορύβου: 38dB
4 Γυάλινα ράφια
Φωτισμός LED
Παγοθήκη
Αναστρέψιμες πόρτες
Διαστάσεις(ΥxΠxΒ): 170,5x70x67,5cm
Χρώμα: Λευκό
Καθαρό βάρος: 65Kg