ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΤΟΥΣ WENKO SOFTWATER ΧΡΩΜΙΟ-ΜΑΥΡΟ 13CM (249081121)

49.00€

Κατασκευαστής: WENKO
Βάρος: 1kg

Περιγραφή:

Η πρωτοποριακή σειρά κεφαλών ντους της WENKO εντυπωσιάζει με τη λειτουργικότητα, το σχεδιασμό και την ποιότητά της και μετατρέπει το μπάνιο σας σε μια όαση ευεξίας.


 Η κεφαλή Softwater της WENKO εγγυάται μια συγκλονιστική εμπειρία ντους. 324 ενσωματωμένοι πίδακες, που επιτρέπουν στο νερό να ρέει με καταπραϋντικές, λεπτές σταγόνες, εξασφαλίζουν απαλό καθαρισμό του σώματος. Επιπλέον εξασφαλίζει ένα αποτελεσματικό και ταυτόχρονα απαλό ντους. Mπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ακόμα δύο άλλους τύπους ψεκασμού εκτός από τη λειτουργία Softwater. Απολαύστε μια πιο απαλή λειτουργία ή την έντονη λειτουργία Intensive, ανάλογα με την προτίμησή σας. Όποιο τύπο ψεκασμού κι αν επιλέξετε, το τηλέφωνο λειτουργεί αθόρυβα. 

Η στρογγυλεμένη κεφαλή ντους είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό ABS με γυαλιστερή επίστρωση χρωμίου σε συνδυασμό με μαύρα ακροφύσια. Είναι εξοπλισμένη με πρακτικό σύστημα που εξασφαλίζει εύκολο καθαρισμό αλάτων και μεγάλη διάρκεια ζωής. Οποιεσδήποτε συγκεντρώσεις αλάτων στα ακροφύσια μπορούν απλά να τρίβονται με τα δάχτυλά σας. Η κεφαλή έχει σύνδεση με ½" .